Címkék

agy (1) alkatrész (3) aprk (1) bikecheck (7) bmx (76) cikk (4) dirt (47) hátsó (1) képek (1) mtb (66) park (74) srtreet (0) street (47) szavazás (2) trukk (2) verseny (6)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szentesi verseny beszámoló

2011.04.24. 11:56 aztech

Hello mindenki!

 

Azt se tudom hol kezdjem annyi jóság ért engem a tegnapi napom. Ha érdekel téged is katt a továbbra.

Először is meglepett, hogy az ország mennyi pontjáról képviseltették magukat a csapatok. Volt Miskolcról, Pestről, Gyöngyösről, Egész Békés- és Csongrád megyéből rider. A mennyiségek se voltak elhanyagolhatóak. MTB-be összesen tizenketten indultak (6 profi - 6 amatőr) BMX amatőrbe kb 30an (!!!) indultak és elég sok tehetséges gyerek tűnt fel, nem egyszer igen fiatal volt az illető (lázadva jött vissza a bicajához, hogy nem kap energiaitalt, mert még nem 14...)

Már a monti amatőr is elég jó volt. Szaltók, vázpörgetések, forgások. És a kormánypörgetés az új szezontrükk úgyérzem :)

BMX amatőrbe is elég kemény verseny volt. Végre nem csak mindenféle footjam kombinációkat láttunk, hanem 360-at, vázpörgetéseket (akár duplát is), szaltót, dupla kp-t, és ezeket körülbelül akárhol beadva. Többen a flair-rel is megpróbálkoztak, nem kis meglepetésre. Igen szép mezőny volt meg kell valljam.

Monti profiba is elég kemény volt a verseny. Főleg a cusi (Gál László) - Babos Zsolt "párharcot" emelném ki. Babosnak pedig tisztelet, hogy a túlforgott szaltó után még felállt! Flair, 720, dupla kp, 360vp, 360kp, hatalmas szaltók, ariel nullkéz, kp... elég kemény a trükktár. A Dartmooros fiúk vitték is az első 2 helyet! És az igen tehetséges 3. helyezett Kis Pétert se felejtsük el.  Grat ezúton is!

BMX profi? Szavakat nem találok rá. Hatalmas szállások, repkedtek a durva trükkök. Szalay Norbi, Ajkay hozta az elvártat, szintúgy Gaben, Budai Joci üde színfolt volt a parkosok között a technikás kombóival. Nagy meglepetés lett Szántó Bálint, aki nagyon keményen odapakolta magát. busdriver arielbe és mocsok magasan a boxon is. Hájas Máté minden trükkje patent volt, duplavp, 360kp, szaltó, óriási ariel... Öröm volt nézni.

A best trick-re sok jó dolog összegyűlt. Gaben 2x próbált előreszaltót, sajnos mindkettőt rontotta, de azért grat neki a próbáért. Ádámnak viszont bejött, Szántó Úr vp-kp-ja majdnemhogy mindent vitt, de aztán jött Hatvani Tibi és egy eszméletlen gap(~transfer) -el mindent vitt főleg hogy nem is a saját irányába ugrotta. Aki nem tudja mekkora volt annak ITT egy kép.

Grat minden helyezettnek és elzarándokolt embernek, remélem lesz még sok ilyen hangulatos Jam Szentesen :)

 

BMX amatőrBMX profi + best trickMTB amatőrMTB profi

 

Szólj hozzá!

Címkék: verseny bmx park mtb

A bejegyzés trackback címe:

https://aztech.blog.hu/api/trackback/id/tr392851562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása